Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Joy Beune Schaatsen

Joy Beune verrast vriend vijand én zichzelf met het goud op de 5000 meter Onwijs knap onwijs goed complimenteert de verslagen Irene Schouten zilver haar concurrente na. Update WK Afstanden dag 4 De dag van JOY BEUNE en ook van KJELD NUIS Op de Olympic Oval in Calgary is het vier dagen bij ons avonden schaatsfeest want er wordt gestreden. Joy Beune was zondag zelf misschien nog wel het meest verbaasd dat ze wereldkampioen werd op de 5 kilometer De 24-jarige schaatsster versloeg topfavoriet Irene Schouten. De krantenpaginas werden leeg geveegd Joy Beune uit Borne is de nieuwe wereldkampioene op het langste nummer BSR Agency Na het goud op de ploegenachtervolging van vrijdag. Joy Beune Borne 28 april 1999 is een Nederlandse langebaanschaatsster bij de schaatsploeg Team IKO Biografie Beune is geboren en getogen in Borne en begon als 9-jarige met schaatsen bij de..



Schaatsen Nl

Trainer van Joy Beune neemt schuld voor blunder op zich Na 30 seconden hadden we het door Ook in. Joy Beune schaatst zonder transponders in Polen. Kjeld Nuis over reacties na diskwalificatie Joy Beune. De 23-jarige Beune voelde zich uiterst schuldig en in de. Joy Beune in tears after bizarre disqualification Joy Beune was angry and emotional on Friday. Beune wil zich komend weekend bij het World Cup-kwalificatietoernooi in Heerenveen. Het werd een dag met een lach en een traan voor schaatsster Joy Beune uit Borne..


Een grote fout heeft de Nederlandse schaatssters de overwinning gekost op de ploegenachtervolging tijdens de wereldbekerwedstrijden in. Vooraf vervloekte Joy Beune de makers van het programma van de WK afstanden Waarom moest ze de 5000 en 1500 meter op één dag schaatsen. Zo 10 december 2023 0600 Voor de tweede keer is een triomf een tragedie geworden 9 maanden nadat een blote enkel de Nederlandse schaatsvrouwen. Joy Beune - World Cup Speed Skating Poland 2023 The Dutch skaters once again clumsily missed out on a gold medal in the team pursuit at. Joy Beune springt een gat in de lucht na haar wereldtitel Die kamer kneiterdonker volgens Beune dat was een gezamenlijk idee van vijf mensen..



Https Www Nu Nl Schaatsen 6302057 Joy Beune Stomverbaasd Na Wereldtitel Op 5 Kilometer Wist Niet Dat Ik Dit Kon Html

Toen werden Joy Beune Irene Schouten en Marijke Groenewoud ingelicht over hun diskwalificatie Bij Beune was een stukje van haar enkel zichtbaar en dat is niet toegestaan. Blote enkel kost Oranje wereldtitel op de achtervolging Rechts is de blote enkel van Joy Beune zichtbaar. Diskwalificatie na baanrecord om blote enkel Joy Beune mannen pakken goud Schaatsen ADnl Joy Beune houdt het niet droog na de diskwalificatie inzet. Doordat de enkel van Beune tijdens de race zichtbaar was en dat is verboden volgens de reglementen werd Nederland gediskwalificeerd Opnieuw de fout in Beune ging begin dit seizoen wederom. De jury constateerde dat de enkel van Beune tijdens de rit zichtbaar was en dat is volgens de regels van de internationale schaatsunie ISU niet toegestaan..


Comments